Modalitati de plata la Doc Center


Plata cash livrare copy center
1. Cash la livrare

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Doc Center. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii prin email a comenzii, sau conform listei de preturi Doc Center (vezi lista). Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata ramburs copy center2. Plata rambus

Plata ramburs se face in lei, integral la livrarea produselor prin curier rapid la sediul Dvs. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii prin email a comenzii + returul valorii rambursului (aprox 15 RON + 2% din valoarea rambursului).
* Doc Center nu isi asuma responsabilitatea pentru modul in care produsele sunt livrate de catre curier 

Transfer bancar3. Transfer bancar

Plata prin Ordin de plata se face in baza facturii proforme transmise prin email de catre personalul Doc Center. Livrarea marfii se realizeaza dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise:

  • DIGICENTER SRL
  • RO29383605
  • J40/14039/24.11.2011
  • Str Aleea Valea Viilor, Nr 9, Bl D50, Sc C, Etaj 3, Ap 41.
  • RO25INGB0000999906144926
  • ING UVERTURII

Plata la termen copy center4. Plata la termen

Plata la termen este disponibila pentru reselleri, agentii de publicitate, clientii cu rulaje foarte mari, in conditiile incheierii unui contract pe termen lung.  Plata la termen este disponibila si pentru clientii fideli, doar cei cu contract de prestari servicii semnat.[/box]

 

Pentru comenzile speciale si comenzile mai mari de 100 de RON pentru clientii noi este necesara achitarea unui avans in valoare de 40% din valoarea comenzii si semnarea unui contract de prestari servicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>