Despre noi

Serviciile oferite la copy-center-ul nostru sunt unele dintre cele mai profesionale. Copy-center-ul este dotat cu plotter de ultima generatie HP T1200PS, scanner A0 Colortrac Cx40C, masina de pliat RIG801 s.a. Putem oferii solutia completa pentru digitizarea cartilor, copy-center-ul avand in dotare si un scanner de carte.

Servicii copy center

Servicii copy center

Pentru formatele mari oferim solutia completa incepand de la scanare A0, copiere si printare formate mari pana la pliere din A0 in A4 si indosariere cu inele de plastic sau indosariere profesionala la cald.Pentru serviciile de scanare putem efectua si prelucrare (imbunatatirea calitatii imaginilor scanate).

Digitizarea cartilor este unul dintre cele mai importante servicii oferite de copy-center-ul nostru. Scanarea cartilor, arhivarea si digitizarea acestora este efctuata de catre personal calificat, astfel incat sa mentinem standardele cerute de catre laboratoarele de prezervare si arhivarea a cartilor.

Plotare afise si planse format mare

Plotare afise si planse format mare

Mediile de printare pentru formatele mari difera in functie de necesitatile Dvs:
– printari normale: hartie CAD, matt coated, hartie PP,
– printari speciale: banner, canvas, hartie foto, etc.

Pliere documente si planse format mare

Pliere documente si planse format mare

Serviciile de digitizare implica o serie de operatiuni speciale:
– scanarea cartilor fara imbatranirea sau distrugerea acestora
– prelucrarea imaginilor pentru imbunatatirea calitatii
– scoaterea fundalullui si aplicarea functie de OCR
– prelucrarea documentulul si compresarea acestuia pentru distributie online
etc.

Suntem in Bucuresti, Sector 6, Drumul Taberei-Militari, dar incercam sa fim alaturi de clientii nostri oriunde ar fi acestia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>