Copiere digitala de carte – transpunerea cartilor in format digital pentru citirea acestora pe tablete PC

Copiere digitala de carte si documente legate

Copiere digitala de carte si documente legate

Doc-Center va pune la dispozitie un serviciu nou, pliat pe cerintele curente in domeniul cititorilor de carte. Serviciu de copiere digitala a cartilor este procesul prin care o carte/document este scanat cu tehnologie planetara si transpus in format digitala pentru a putea fi citit pe tabelete PC, smartphone-uri, laptop, E-reader.

Copierea digitala a cartilor se realizeaza la rezolutia de 200 dpi, astfel incat sa putem citi pe dispozitive digitale continutul insa nu avem posibilitatea de a realiza recunoasterea de text (OCR), astfel respectam drepturile de autor.  La Doc-center putetia copia digital, carti vechi, carti noi, reviste, ziare, caiete, aproape orice fel de documente printat.

Fisierele finale pentru cartea/documentul Dvs pot fi PDF, PDF – multipage, JPEG, TIFF. Copierea digitala a cartilor/documentelor este realizata pe scannere profesionale CopiBook, Atiz si Colortrac.

In functie de cum doriti sa cititi ulterior documentul puteti alege ca si copierea digitala sa se realizeze full color, greyscale,  alb-negru, sau ditheringAdd an Image. Dithering-ul este recomandat atunci cand doresc un fisier alb-negru de dimensiuni mic in care sa pot vizuali pozele ca si in original (ocupa mai putin spatiu decat greyscale).

Pretul pentru copierea digitala se calculeaza in functie de starea fizica a documentului, formatul acestuia si numarul de pagini.

[contact-form 2 “Cerere oferta copiere digitala”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>