Autocolante de perete – decoratiuni interioare – stickere

Autocolante de perete

Autocolante de perete

Autocolantele de perete, sau stickerele de perete sunt figuri vectoriale decupate dintr-un autocolant special pentru aplicarea acestora pe pereti.

Autocolantele de perete sunt utilizat atunci cand dorim sa dam culoare camerei noastre, sau cand vrem sa schimbam ambianta unei incaperei. Colantele de perete sunt recomandate pentru decorarea living-urilor, camerelor de copii, birouri, dormitoare, receptii, sali de fitnes, cluburi, baruri etc.

Decorarea incaperilor cu autocolante de perete este usor de realizat, insa pentru modele mai complicat specialistii Doc Center va stau la dispozitie.

Autocolantele de perete pot schimba viata Dvs !!!

Autocolantele de perete cu forme de pomi/copaci sunt cel mai usor de amplasat, aceste potrivindu-se aproape in orice ipostaza.

Stickerele de perete cu forme de copaci se pot amplasa in dormitoare, living-uri, birouri,  restaurante etc.[/tab] [tab]autocolant-perete-cafeneaAutocolantele de perete abstracte necesita atentie sporita la amplasare, aceste avadn nevoie de un ochi format pentru a gasi cea mai buna ambianta.

Colantele de cu forme abstracte sunt recomandate pentru decorarea birourilor, salilor de asteptare, bai, living-uri, cluburi, baruri.[/tab] [tab]

Autocolantele de perete pentru decorarea camerelor de copii sunt de obicei realizate din culori pale, calde care sa ofere o ambianta placuta.

Autocolantele de perete recomandate pentru camerele de bebelus pot fi cu ursuleti, zane, pesti sau personaje din povesti cum ar fi Alba ca Zapada, Bambi sau Nemo.

[/tab] [tab]

living-sticker-perete-frunzeAutocolantele de perete de tip frunze/flori sunt utilizate intens pentru decorarea aproape oricarei incaperi, fiind foarte usor de incadrat cu orice mobila/decoratiune.

Autocolantele de perete cu forme de frunze sau flori sunt recomandate pentru decorarea dormitoarelor, cazilor de baie, chiuvete, pereti de scari, cabine de dus, living-uri etc.

[/tab] [tab]

cap-tigru-autocolant-pereteAutocolantele de perete ce reprezinta animale necesita o atentie sporita, eventual chiar cateva simulari pe calculator specific pe incaperea pe care doriti sa o decorati. Pentru un efect sporit este necesar ca peretele sa aibe aceeasi culoare ca si poza pe care o vedeti cu autocolantul.

Autocolantele de perete cu animale sunt recomandate pentru decorarea dormitoarelor,   living-uri, cluburi, baruri si restaurante.

[/tab] [/tabcontent] [/tabs]

[box]Preturi autocolante perete:

- 1 mp – 120 RON cu TVA

* folie de transfer inclusa
* pretul autocolantelor se calculeaza la mp, in functie de ce dimensiune doriti.

Exemplu:

  • 1 autocolant 80 cm x 160 cm = 1.28 mp
  • 1.28 mp x 160 = 204.80 RON cu TVA
* transportul se realizeaza prin Posta Romana sau prin Curier Rapid
* la cerere in Bucuresti pot colanta si specialistii nostri (contra cost)

[/box]

Modele autocolante de perete camera copii:

autocolant-camera-copii-luna-ursuletautocolant-perete-alba-ca-zapadaautocolant-perete-camera-bebelus-ursuletautocolant-perete-camera-copiiautocolant-perete-racheta-planeteautocolant-perete-ursulet-camera-copiiautocolant-perete-zanaautocolant-perete-zanecolant-perete-bambiicolant-perete-camera-copii2colant-perete-fata-papadiicolant-perete-zana-rozpalat-roz-autocolant-pereteursulet-floare-colant-pereteursulet-vesel-colant-peretezana-autocolant-perete-nume-copilzana-rosie-autocolant-perete

 

Modele autocolant perete pomi/copaci:

autocolant-perete-pom-frunze-verziautcolant-perete-copacautcolant-perete-copac-copiiautcolant-perete-copac-copii2autcolant-perete-negru-albautocolant-perete-cabina-dusautocolant-perete-copac-albastruautocolant-perete-copac-alb-negruautocolant-perete-palmieriautocolant-perete-pom-coloratautocolant-perete-pom-frunze-verziautocolant-perete-pomiautocolant-perete-pom-maroautocolant-perete-pom-pasareleautocolant-perete-safariautocolant-perete-safari-marocolant-copac-peretecolant-perete-copac-marocolant-perete-copac-maro-frunzecolant-perete-copac-negrucolant-perete-padurecolant-perete-pom-negrucolant-pom-peretecopac-autocolant-peretecopac-autocolant-perete-negrucopac-colant-perete-camera-bebelusisland-autocolant-peretepadure-autocolant-peretepalmier-autocolant-peretepalmieri-autocolant-peretesakuratree-autocolant-perete

 

Modele autocolante de pretet frunze – flori:

autocolant-perete-dormitor-frunzeautocolant-perete-flori-galbeneautocolant-perete-flori-in-geamautocolant-perete-ghiveci-floriautocolant-perete-inimioareautocolant-perete-living-floralautocolant-perete-primavaraautocolant-perete-randunele-frunzecolant-perete-floarecolant-perete-floare-rosiecolant-perete-floralcolant-perete-fluture-floricolant-perete-randunele-flori-inimadormitor-autocolant-pereteliving-sticker-perete-frunzeauctocolant-cabina-dush

 

Modele autocolante perete animale:
bambi-autocolant-peretecai-autocalt-peretecaine-husky-colant-peretecal-alergand-colant-peretecal-autocolant-peretecalut-autocolant-peretecap-tigru-autocolant-peretecatel-colant-peretecolante-perete-baie-lebadacolant-perete-calcolant-perete-pisicutecolant-perete-zebrefluture-colante-peretepisicuta-acvariu-autocolant-peretetigru-colante-pereteunicorn-autocolant-peretevultur-colant-pereteautocolant-perete-lup
Modele autocolant de perete abstracte:

autocolant-abstract-maroautocolant-perete-cafeneaautocolant-perete-spirala-abstractautocolant-scaricolant-abstract-negru-floricolant-living-abstractflori-negre-colantautocolant-perete-abstract-negruautocolant-perete-san-franciscoabstract-stcikerautocolant-perete-cercuriautocolant-perete-evantaiautocolant-perete-fereastra-magicaautocolant-perete-orasautocolant-perete-stalpi-telegrafautocolant-perete-tablou-abstractautocolant-perete-skaterautocolant-pescarsticker-perete-abstract

 

[box]

Model comanda autocolant de perete:
Pentru a face o comanda si de asemenea pentru a primi pretul exact trebuie sa faceti urmatoarele:

  1. trimiteti un email la office@doc-center.ro in care atasati poza cu modelul
  2. specificatii dimensiunile dorite
  3. specificati culoarea dorita
  4. specificati adresa livrare
  5. daca doriti si montaj (contra cost in functie de locatie)

[/box]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>